RUF Baileys csokoládés krémdesszert 130 g
További hozzávalók: A desszertkrémhez: 250 ml hideg tej, 200 g tejszínhab; A mázhoz: 1 ek. (kb. 15 ml) víz. Elkészítési javaslat: Öntsük a hideg tejet egy magas falú keverőpohárba a desszertkrémporral és elektromos mixerrel vagy habverővel először alacsony fokozaton, majd a legnagyobbon verjük fel kb. 2 perc alatt, amíg világos krémet nem kapunk. Egy kis tálban keverjük el a máz keveréket egy evőkanál vízzel. Öntsük a hideg tejszínt egy magasfalú keverőpohárba és kézi mixerrel vagy habverővel a legmagasabb fokozaton verjük fel, míg kemény nem lesz. A kész desszertkrémet egyenlően töltsük tálalópoharakba, díszítsük tejszínhabbal, mázzal és a csokoládé drazséval. Tálalásig tároljuk hűtőszekrényben.
Tárolása száraz, hűvös helyen. Minőségét megőrzi (hó/év): lásd a csomagoláson