RUF gluténmentes brownie 420 g
További hozzávalók: 2 tojás (M), 175 g lágy vaj, 100 ml tej (1,5%). Elkészítési javaslat: 1. Sütőforma összeállítása: Az utasításoknak megfelelően hajtsa össze a formát, a felső részét kifelé hajtva. 2. tészta elkészítése: A süteménypor keveréket, a tojással, a vajjal és a tejjel egy keverőtálban elektromos habverővel először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig krémesre keverjük. 1 EK csokoládédarabkát különítsünk el a dekoráláshoz, a maradékot pedig keverjük a tésztához. 3. A tésztát simítsuk el a sütőformában és szórjuk meg a félretett csokoládédarabkákkal. A tésztát az előmelegített (180°C, légkeveréses: 160°C) sütő középső sínére helyezzük és kb. 25 percig sütjük. A sütés után tortarácson hűlni hagyjuk.
Minőségét megőrzi (hó/év): a csomagoláson jelzett hónap végéig