RUF sütés nélküli csokoládés szendvics torta 320 g
További hozzávalók: a tésztához: 35 g margarin, 15ml (kb. 2 ek.) víz, a krémhez: 300 g habtejszín, a mázhoz: 100 g habtejszín. Elkészítési javaslat: A mázhoz a 100 g habtejszínt öntsük egy edénybe, adjuk hozzá a csokoládé cseppeket. Forraljuk fel és addig kevergessük, amíg elolvad a csokoládé. Hagyjuk kihűlni a mázat a hűtőszekrényben. Állítsuk össze a tortaformát. Tegyük a tortaalapot, a margarint és a vizet egy keverőtálba és kézi mixerrel középső fokozaton gyúrjuk morzsává. A kész morzsát tegyük a tortaformába és egy kanál segítségével finoman nyomkodjuk bele és tegyük hűtőszekrénybe. A 300 g hideg habtejszínt egy magasfalú keverőedényben egy kézi mixerrel verjük fel kemény habbá. Fokozatosan adjuk hozzá a krémport. A krém felét egyenletesen oszlassuk el a tortaalapon. A csokoládémáz felét oszlassuk el a krémen. Újabb rétegként a krém maradékát kenjük el és végül a torta tetejére a máz maradékát. A tortát hagyjuk állni minimum 2 órára a hűtőszekrényben. Fogyasztás előtt egy kés segítségével lazítsuk meg a tortaforma oldalait és simítsuk el a széleit.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Minőségét megőrzi (hó/év): a csomagoláson jelzett hónap végéig.