Airfryer gomba, ropogós bundában
Recept értékelés
Összetevők
5 x adag (100 g)
10 x adag (10 g)
3 x darab (55 g)
10 x 5 g
10 x 1 g
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
adag
Elkészítés
1
A gombákat alaposan megtisztítjuk folyóvíz alatt és alaposan lecsepegtetjük egy tiszta konyharuhán. A tojásokat elhabarjuk, a sörélesztőt pedig összekeverjük a parmezánnal és a fűszerekkel. A gombát először az útifűmaghéjban meghempergetjük, majd merülhet egyet a tojásban, végül a sajtos-fűszeres sörélesztőpehelyben mennek egy körre. Inkább süssük több részletben, de egy rétegben menjenek a 200 fokos airfryerbe. Néha rázogassuk át és süssük szép pirosra, ropogósra, illatosra.
1 151 kcal
is 4 821 kJ ● Energia érték
114 g
Ajánlott napi energiabevitel: 118 g
32,5 g
Ajánlott napi energiabevitel: 182 g
Cukor
11,3 g
39 g
Ajánlott napi energiabevitel: 53 g
Telített zsírsavak
15,1 g
Transz-zsírsavak
0 g
Egyszeresen telítetlen
10,6 g
Többszörösen telítetlen
3,2 g
Koleszterin
711 mg
Rost
102 g
Ajánlott napi energiabevitel: 27.5 g
Só
1,4 g
Kalcium
669 mg
Nátrium
6 g
Víz
15,1 g
PHE
3 268 mg
67%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Nő
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
Testsúly
Aktivitás
Enyhén aktív
Tápanyag-összetétel
61 %
18 %
6 %
21 %
8 %
Podkategorie
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket

A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.

Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed

Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva