Sült fokhagymás májkrém
Recept értékelés
Összetevők
2 x 100 g
3 x adag (10 g)
3 x darab (50 g)
5 x 100 g
10 x 1 g
70 x 1 ml
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
adag
Elkészítés
1
A fokhagymákat alufóliába csomagoljuk és betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, ahol 1 óra alatt krémesre sütjük. A vajat hevítsük fel egy serpenyőben és pirítsuk rajta 5 percig a hagymát. Mehet hozzá a máj és a kakukkfűágak és pirírsuk 6 percig. Öntsük rá a whisky/konyak/rum és kevergessük magas lángon 5-6 percig. A máj kívül legyen kérges, szép barna, de belül picit rózsaszín. Vegyük ki a rozmaring ágakat és a serpenyő tartalmát borítsuk egy késes konyhagépbe, mehet hozzá a só, valamint nyomkodjuk hozzá a sült fokhagymát is és pürésítsük simára. Kanalazzuk egy tálkába és tegyük a hűtőbe 2 órára.
2
Ha marad belőle, kanalazzuk egy befőttes üvegbe és a tetejére öntsünk 1 cm olvasztott vajat, így napokig eláll a hűtőben.
1 358 kcal
is 5 685 kJ ● Energia érték
116 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
71,3 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
Cukor
14,1 g
47,1 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
Telített zsírsavak
23,6 g
Transz-zsírsavak
0,82 g
Egyszeresen telítetlen
13 g
Többszörösen telítetlen
5,5 g
Koleszterin
2 557 mg
Rost
6 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
Só
0 g
Kalcium
199 mg
Nátrium
g -
Víz
492 g
PHE
5 810 mg
0%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Nő
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
Testsúly
Aktivitás
Enyhén aktív
Tápanyag-összetétel
49 %
30 %
6 %
20 %
10 %
Podkategorie
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket

A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.

Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed

Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva