Vegán cézársaláta
Recept értékelés
Összetevők
7 x kisebb adag (10 g)
3 x adag (3 g)
10 x 1 g
10 x 1 g
adag (50 g)
60 x 1 ml
adag (30 g)
80 x 1 g
4 x adag (100 g)
10 x 1 g
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
adag
Elkészítés
1
Áztassuk a kesudiót forró vízbe 20 percre, szűrjük le és turmixoljuk le a többi hozzávalóval (a mandulatejjel bezáróan). Mehet hozzá kicsit több mandulatej is, ha folyósabb dresszinget szeretnél.
2
A csicseriborsót keverjük össze a fűszerekkel és terítsük el egy tepsin, majd toljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, ahol - néha átrázogatva - süssük pirosra és ropogósra. Tálaláskor a salátát, a hagymát, a krutont, a pirított csicseriborsót és a dresszinget alaposan rázzuk össze és kínálhatjuk is - esetleg citromgerezdekkel és/vagy vegán parmezán sajttal.
1 585 kcal
is 6 636 kJ ● Energia érték
59,8 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
170 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
Cukor
19,1 g
67,3 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
Telített zsírsavak
20,6 g
Transz-zsírsavak
0 g
Egyszeresen telítetlen
18,2 g
Többszörösen telítetlen
5,2 g
Koleszterin
-
Rost
27 g
Ajánlott napi energiabevitel: 0 g
Só
10,7 g
Kalcium
215 mg
Nátrium
g -
Víz
317 g
PHE
2 631 mg
0%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Nő
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
Testsúly
Aktivitás
Enyhén aktív
Tápanyag-összetétel
20 %
57 %
6 %
23 %
7 %
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket

A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.

Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed

Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva