Carte D'Or Tiramisu krém alap 3 x 270 g
Elkészítés: Öntsük egy tálba a Carte D'Or Tiramisu krém alapot, a tejszínt és a Rama Cremefine Profi Habkészítményt. Gép habverővel közepes fokozaton 2-4 percig keverjük, majd 2-3 órára tegyük hűtőszekrénybe pihenni. Tálalhatjuk adagos formában, tányérdesszertként és szeletként is. Sütemény Tiramisu elkészítése: Apró darabokra tört babapiskótát poharakba teszünk, és hideg kávéba áztatunk. A Carte D'Or Tiramisu krém alapot ráöntjük, kakaóporral megszórjuk és lehűtjük. Klasszikus Tiramisu elkészítése: A Rama Cremefine Profi Habkészítményt mascarponeval helyettesítjük (1 tasak Tiramisu alaphoz 250 g mascarpone). A babapiskótákat hideg kávéba áztatjuk és a krémmel egy tálba rétegezzük. Tetejét meghintjük kakaóporral, és a kész Tiramisut hűtőbe tesszük. Adagolás Tasak: 1; Tejszín: 1 l; Mascarpone: 250 g; Babapiskóta: 80 db (kb. 400 g); Adag (100 g): 20 Tasak: 2; Tejszín: 2 l; Mascarpone: 500 g; Babapiskóta: 160 db (kb. 800 g); Adag (100 g): 40 Tasak: 3; Tejszín: 3 l; Mascarpone: 750 g; Babapiskóta: 240 db (kb. 1200 g); Adag (100 g): 60
Száraz, hűvös helyen tárolandó!