Classic gyorsfagyasztott hekkfilé hozzádott vízzel 1000 g
Elkészítési javaslat: Rántva: A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezze, lisztben, tojásban és szezámmagban forgassa meg, majd 8-10 percig közepes lángon mindkét oldalát süsse át. Sütve: A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezze, lisztben forgassa meg, majd 8-10 percig közepes lángon mindkét oldalát süsse át. A sütéshez, rántáshoz köretként ropogós hasábburgonyát és öntetes zöldségsalátát ajánlunk. Párolva: Hagymát kis olajon pirítsa meg. A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezze, majd a hagymához adva kis vízzel, fehérborral öntse fel és kb. 10-12 percig lefedve párolja. A párolt hal mellé rizses, zöldséges köretet ajánlunk. Párolva: 10-12 min. Sütve: 8-12 min. Rántva: 8-10 min.
Minőségét megőrzi -18°C-on tárolva (nap/hónap/év): lásd a csomagolás felső részén az első sorban.