Classic gyorsfagyasztott pangasius filé 500 g
Elkészítés: Rántva: A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezzük, lisztben, tojásban és szezámmagban forgassuk meg, majd 8-10 percig közepes lángon mindkét oldalát süssük át. Sütve: A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezzük, lisztben forgassuk meg, majd 8-10 percig közepes lángon mindkét oldalát süssük át. A sütéshez, rántáshoz köretként ropogós hasábburgonyát és öntetes zöldség salátát ajánlunk. Párolva: Hagymát kis olajon pirítsunk meg. A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezzük, majd a hagymához adva kis vízzel, fehérborral öntsük fel, kb. 10-12 percig lefedve pároljuk. A párolt hal mellé rizses, zöldséges köretet ajánlunk. Tipp gyors ebédhez: Ha az elkészített halat frissen párolt zöldségkeverékkel egészíti ki, gyorsan varázsolhat finom ebédet.
Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson (nap, hónap, év) -18°C-on tárolva.