Classic gyorsfagyasztott pontyszelet 600 g
Ahogyan mi szeretjük A terméket felhasználás előtt lassan kell kiolvasztani, mert így őrzi meg legjobban a hús szerkezetét, és nem szárad ki sütés után. A kiengedett pontyszeleteket megmossuk, meglocsoljuk egy kevés citromlével, besózzuk és 30 percet pihenni hagyjuk. Pihentetést követően a halat lecsepegtetjük, majd lisztbe, sózott felvert tojásba, végül zsemlemorszába forgartjuk. Forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Tálaláskor majonézt és burgonyasalátát kínálunk mellé.
Minőségét megőrzi -18°C-on: lásd a csomagolás felső részén az első sorban. Tárolási javaslat: 0-6°C között hűtőszekrényben tárolva max.: 1 napig *-6°C hűtőszekrény rekeszében tárolva (a minőségmegőrzési határidő lejártán belül): 4 napig **-12°C hűtőszekrény rekeszében tárolva (a minőségmegőrzési határidő lejártán belül): 3 hétig ***-18°C hűtőszekrény mélyhűtő rekeszében tárolva (nap/hó/év): lásd a csomagolás felső részén az első sorban.