Classic gyorsfagyasztott zsigerelt keszeg 1000 g
Ahogyan mi szeretjük A terméket felhasználás előtt lassan kell kiolvasztani, mert így őrzi meg legjobban a hús szerkezetét, és nem szárad ki sütés után. A kiolvadt halat mossuk meg, tisztítsuk át, majd irdaljuk be (3-4 miliméterenként) egészen a gerincig. Sózást követően 30 percet pihentetjük, majd paprikás lisztben forgassuk meg és bő olajban süssük készre.
Minőségét megőrzi -18°C-on: lásd a csomagolás felső részén az első sorban. Tárolási javaslat: 0-6°C között hűtőszekrényben tárolva max.: 1 napig *-6°C hűtőszekrény rekeszében tárolva (a minőségmegőrzési határidő lejártán belül): 4 napig **-12°C hűtőszekrény rekeszében tárolva (a minőségmegőrzési határidő lejártán belül): 3 hétig ***-18°C hűtőszekrény mélyhűtő rekeszében tárolva (nap/hó/év): lásd a csomagolás felső részén az első sorban.