Dr. Oetker étkezési keményítő 80 g
Felhasználási javaslat süteményekhez: Piskótatészta és kevert tészta (pl. kuglóf, muffin, aprósütemények): A receptben megadott lisztmennyiség max. 1/3 részét helyettesítjük keményítővel. Felhasználás levesekhez, szószokhoz és főzelékekhez: A Dr. Oetker Étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal csomómentesen elkeverjük, habverővel a forró ételhez adjuk, majd kevergetés közben újra felforraljuk. Édes és pikáns szószok, mártások: 500 ml folyadékhoz/szószalaphoz 15 g (kb. 1 púpos evőkanál) étkezési keményítő. Levesek (pl. krémlevesek, gyümölcslevesek, paradicsomleves): 500 ml levesalaphoz 20 g (kb. 2 csapott evőkanál) étkezési keményítő. Főzelékek (pl. borsófőzelék, lencsefőzelék): 500 ml főzelékalaphoz 25-30 g (kb. 2 púpos evőkanál) étkezés keményítő.
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!