Dr. Oetker Fondant fehér nyújtható cukormassza 454 g
Felhasználási javaslatok, tippek: 1. Bevonás: A fondant cukormasszát gyúrjuk át alaposan, és nyújtófa segítségével, két fóliaréteg között nyújtsuk ki kb. 1/2 cm vastagra (fólia hiányában, kevés porcukorral megszórt munkafelületen is kinyújthatjuk). A kinyújtott fondant cukormasszát ezután óvatosan a tortára helyezzük, kezünkkel rásimítjuk, és a torta széleinél, körben egy kés segítségével eltávolítjuk a felesleget. Egy 454 grammos Dr. Oetker Fondant cukormassza egy teljes, 26 cm-es átmérőjű torta bevonásához elegendő! 2. Formázás: A kinyújtott fondant cukormasszából süteménykiszúró segítségével bármilyen motívumot (pl. szív, virág, kör, pillangó stb.) formázhatunk. Figurák készítéséhez gyúrjuk át a fondant cukormasszát, és tetszés szerint formázzunk, majd díszítsük ki további dekor termékekkel. A formázott Dr. Oetker Fondant cukormassza szobahőmérsékleten, néhány órán belül megszilárdul. 3. Színezés: A fondant cukormasszát ételszínezékkel (pl. Dr. Oetker ételszínezékkel) tetszés szerinti árnyalatra színezhetjük. Az ételszínezéket fokozatosan, cseppenként adagoljuk, és az egyenletes szín érdekében alaposan gyúrjuk át a masszát.
Száraz, hűvös helyen tartandó!