Dr. Oetker Muffin süteménypor 345 g
Muffin süteménypor kevert tészta csokoládédarabokkal 12 darab süteményhez A doboz tartalma: 295 g süteménypor 50 g csokoládédarab 12 db papírforma További hozzávalók: 2 db tojás (M-es) 125 ml napraforgóolaj 75 ml víz 1. Előkészítés: A sütőt előmelegítjük. A papírformákat az előkészített tepsibe (kb. 35x40 cm) állítjuk. 2. Tészta elkészítése: A csokoládédarabok felét félretesszük a díszítéshez. A süteményport és a maradék csokoládédarabokat egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel összedolgozzuk. 3. Sütés: A tésztát azonnal, 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a papírformákban. Az előzőleg félretett csokoládédarabokkal megszórjuk a muffinok tetejét. A tepsit a sütő közepébe toljuk és a muffint megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 20-25 perc Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait! Tipp: A muffinokat víz helyett akár tejjel is elkészítheti.
Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!