Haas Natural étkezési keményítő 50 g
Felhasználási javaslat: Sütéshez: A sütemények étkezési keményítővel különösen könnyűek és omlósak lesznek. Az étkezési keményítőt a liszttel alaposan keverje el és szitálja át. A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott lisztmennyiség ¹/₄ - ¹/₂-ét pótolja étkezési keményítővel. Főzéshez: A z étkezési keményítővel történő sűrítés gyors és egyszerű. A sűrítés nem rántással készül, ezért kevesebb zsiradék kerül az ételbe. Az étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (vízzel, levessel) keverje tejsimára és állandó keverés közben adja a forró ételhez, majd egyszer forralja fel. Fontos: Az étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat ne főzze hosszabb ideig, különben a keményítő hatása csökken.
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a csomagolóanyag hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó.


