Knorr Chili con Carne alap 2 kg
Javaslatok: Készíthető belőle: mártás, leves, becsinált, ragu. Köretei: Szalvétagombóc, knédli, tészta (spagetti, szarvacska), burgonyapüré Hozzáadhatók: - Húsok: marha, sertés, csirke, bárány (szeletben, darabolva vagy darálva) - Zöldségek: piros szemes bab, fehér-, tarka- vagy zöldbab, morzsolt vagy mini kukorica, kaliforniai paprika, angol zeller, cukkini, padlizsán, sárgarépa, paradicsom, mexikói zöldségkeverék - Járulékos anyagok: chili paprika, bor, főtt rizs. Elkészítés: Az adagolás szerinti mennyiségű darált marhahúst napraforgó olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a hideg vízzel elkevert Knorr Chili con Carne alapot. Időnként kevergetve felforraljuk, hozzáadjuk az előfőzött kidney, lila babot. Újra felforraljuk és lassú tűzön addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Az elpárolgott vízmennyiséget pótoljuk. Adagolás Adagok* 9; Olaj 90 ml; Alap 150 g; Víz 1 l; Hús 750 g; Bab 500 g Adagok* 54; Olaj 540 ml; Alap 900 g; Víz 6 l; Hús 4500 g; Bab 3000 g Adagok* 108; Olaj 1,2 ml; Alap 2000 g; Víz 13,3 l; Hús 9000 g; Bab 6000 g *adag = cca 290 g
Száraz, hűvös helyen tárolandó.