Knorr Grill pác és fűszerkeverék 1 kg
Elkészítés: Alkalmazható különböző húsok (pl. sertésszűz, rablóhús, bélszín, bárányborda, stb.) pácolására. A fűszerkeveréket keverje el olajjal és az így elkészített pácban a húsokat alaposan forgassa meg. Kb. 30 perc állás után a hús szeletben vagy egészben megsüthető. Javasolt felhasználási mennyiség: 50 g fűszerkeverék 1 kg nyers alapanyaghoz. Kitűnő alapja az egyéni ízlés szerint bekevert, házias jellegű fűszerkeverékeknek. Bármilyen sütési, illetve főzési eljárásnál alkalmazható. Különlegesen finom szelet húsok, tokányok, raguk, töltelékek ízesítésére. Tipp: Még zamatosabbá tehetjük ételeinket, ha a pácoláshoz jellegzetes fűszereket (pl. koriander, rózsabors, borókabogyó, gyömbér) és/vagy alkoholos italokat (sör, bor, konyak) használunk. A címke eltávolítása után az elmosott doboz alkalmas élelmiszerek tárolására.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!


