Maggi Fortélyok 2in1 Barbecue sertéssült pikáns ketchuppal alap 47 g
Hozzávalók 3-4 adaghoz - 60 dkg sertéscomb (4 vékony szelet) - 6 ek. ketchup - 3 ek. olaj Köretként - 60 dkg burgonya - 60 dkg padlizsán Barbecue hús elkészítése: 1. A nagyobb tasakban található fűszeralapot elkeverjük az olajjal és 2 ek. ketchuppal, majd az így kapott szószban megforgatjuk az enyhén klopfolt sertéshús szeleteket. Min. 1 órára tegyük a hűtőbe és hagyjuk állni. 2. Ezután süssük a húst serpenyőben/grillen oldalanként 5-5 percig közepes hőfokon. Barbecue szósz elkészítése: 3. A kisebb tasakban található fűszeralapot keverjük el 4 ek. ketchuppal és hagyjuk állni pár percig. Tálalási javaslat: Ha elkészült a hús, tálaljuk a barbecue szósszal. Köretként tepsiben sült burgonyát és grillezett padlizsánt ajánlunk.
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.