Maggi Fortélyok 2in1 Roston sült csirke fűszervajjal alap 35 g
Hozzávalók 3-4 adaghoz - 60 dkg csirkemell (4 vékony szelet) - 6 dkg vaj - 1 tk. mustár - 3 ek. olaj Köretként - 60 dkg burgonya - 60 dkg zöldbab Hús elkészítése: 1. A nagyobb tasakban található fűszeralapot keverjük el 3 ek. olajjal és forgassuk bele az enyhén klopfolt/félbevágott csirkemelleket. Hagyjuk állni a hűtőben min. 1 órát. 2. Ezután serpenyőben/grillen süssük ki a húst, oldalanként 5-5 percig. Fűszervaj elkészítése: 3. A kisebb tasakban található fűszeralapot alaposan keverjük el a vajjal, a mustárral, majd fóliába csavarva formázzunk belőle kb. 3 cm átmérőjű hengert. Rakjuk a mélyhűtőbe 30 percre. Tálalási javaslat: Ezután a vajat vágjuk ujjnyi vastagságú karikákra és helyezzük a megsült csirkemell szeletek tetejére. Köretként tepsiben sült burgonyát és grillezett zöldbabot ajánlunk.
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.