Maggi Fortélyok Omlós csirkesült fűszeres citromos alap 29 g
Friss hozzávalók 4 adaghoz: 1 kg bőrözött csirkecomb Köretként 160 g barna rizs, 500 g friss saláta Elkészítési javaslat: 1) A tasak felső részében található sütőzsákba beleteszünk 1 kg csirkecombot. Egyenletesen rászórjuk a tasak alsó részében található fűszerkeveréket a húsra, majd a sütőzsák mellett található lezáró elemmel lazán lezárjuk a zsákot. 2) A zsákot óvatosan összerázzuk, nehogy kiszakadjon, majd beletesszük egy hőálló tálba vagy tepsibe, és a tetejét kiszurkáljuk pár helyen. 3) 200°C-on (légkeveréses sütő esetén 180°C-on) 50-60 percig sütjük a sütő alsóbb rácsán, hogy a sütés közben kissé felfújódott sütőzsák ne érintkezzen a sütő egyik részével sem. Míg sül a hús, készítsük el a köretet!
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.