Maggi Halas tagliatelle krémes tejszínes szószban alap 40 g
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat: 100 ml tejszín, 700 ml víz, 300 g tengeri halfilé, 150 g tagliatelle tészta, 2 db póréhagyma, 1 ek. olaj 1. A halat kisebb darabokra, a póréhagymát karikára vágjuk, majd 1 ek. olajon lepirítjuk. Félretesszük és melegen tartjuk. 2. A tasak tartalmát 700 ml vízbe öntjük, elkeverjük, majd felforraljuk. Ha felforrt, beletesszük a tagliatelle tésztát és lefedve 8-10 perc alatt készre főzzük. 3. Ezt követően hozzáöntünk 100 ml tejszínt, a lepirított halfilét és a póréhagymát. 2 percig melegen tartjuk, ezt követően fogyasztható. Étkezési javaslat: A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként fogyassza ételét zöldségkörettel, gyümölccsel és egy pohár vízzel.
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson. Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó.