Prézli Panko olívás ropogós autentikus japán morzsa 200 g
Felhasználás: Forgassuk a húst lisztbe, majd készítsünk egy enyhén sűrített panír masszát (liszt, tojás, só, habverő). Ebbe a masszába mártsuk bele a lisztezett húst és egyből forgassuk bele a panko morzsába. Kerüljük a nyomkodást, a lapogatást! A keverék úgy van összeállítva, hogy az apró és a nagy darab morzsák feltapadása arányos összhangban van. Akkor paníroztunk helyesen, ha az előkészített hús szeletből tűszerű apró morzsalékok állnak ki mindenhol A morzsa akkora mennyiségű olíva olajat tartalmaz, hogy 180-200°C fokon sütőben szép arany barnára sül. Sütési ideje haltól a csirkemellig 12-20 perc. Figyeljünk arra, hogy a panír masszát is ízesítsük! Jó étvágyat kívánok! Horváth Zoltán
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.