RUF sütés nélküli sóskaramellás sajttorta 245 g
További hozzávalók: a tésztához: 40 g vaj, a krémhez: 200 g habtejszín, 125 ml tej, a mázhoz: 10 ml (kb. 1 ek.) langyos víz. Elkészítési javaslat: Állítsuk össze a tortaformát. Tűzhelyen olvasszuk meg a vajat és hagyjuk hűlni egy kicsit. A süteményalapot tegyük egy keverő edénybe az olvasztott vajjal. Egy kanállal keverjük össze, majd tegyük a tortaformába és finoman nyomkodjuk le. A krémport, hideg tejet és a habtejszínt öntsük egy magasfalú keverőedénybe és egy kézi mixerrel először alacsony fokozaton majd a legmagasabban keverjük össze kb. 3 perc alatt. A krémet oszlassuk el a tortaalapon egyenlően. Hagyjuk állni a tortát minimum 2 ½ órára a hűtőszekrényben. Tálalás előtt egy kés segítségével vegyük le a tortaformát és egyengessük el a torta széleit. Végül a máz keveréket keverjük össze vízzel és díszítsük vele a tortánkat.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Minőségét megőrzi (hó/év): a csomagoláson jelzett hónap végéig