Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alappor 300 g
Felhasználási javaslat: Répás növényi fasírt recept Hozzávalók: 100 g Szafi Free Vegán Proteines növényi fasírt alappor; 1 g fokhagymapor (vagy 2 gerezd fokhagyma); 65 g aprított (vagy reszelt) répa; 5 g friss aprított petrezselyemlevél; 10 g citromlé; 80 g víz; Sütéshez: kókuszolaj Elkészítés: Késes aprítóban daráljuk apróra a répát, petrezselyem levelet (és friss fokhagyma esetén a fokhagyma gerezdeket). Ezután keverjük össze a vízzel, citromlével, végül a Szafi Free vegán proteines növényi fasírt alapporral. Pihentessük 15 percig. Pihentetés után osszuk a masszát 9 db egyenlő részre, és nedves kézzel formázzunk belőlük kis fasírt korongokat, vagy golyókat. Melegítsük fel az olajat, majd a hőmérsékletet lejjebb véve (elektromos tűzhelyen 9-ről 7-re) egy adagban, oldalanként 2,5-2,5 percig süssük a fasírtokat. Végül szedjük ki a papírtörlőre a fasírtokat és hagyjuk kihűlni.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!