Wise Food gluténmentes lángos és fánk lisztkeverék 250 g
Elkészítési javaslat (4 db lángos): 250 gramm Wise Food Lángos és fánk lisztkeverék 12 gramm olaj 10 gramm fehérborecet 230 gramm langyos víz 6 gramm tetszőleges gluténmentes liszt a gyúráshoz és nyújtáshoz olaj a sütéshez Keverje össze a folyékony hozzávalókat, majd adjuk hozzá a lisztkeveréket. Alaposan dogozzuk össze. Pihentessük a tésztát 15 percig, majd lisztes felületen gyúrjuk át. Osszuk 4 egyenlő súlyú darabra. Nyújtsunk mindegyikből körlapot úgy, hogy a szélei vastagabbak maradjanak. Pihentessük a megformázott tésztát 10 percig. Sütés: Közepes hőfokra melegített olajban, oldalanként kb. 2,5-3 percig. Ezután emeljük ki papírtörlőre, hogy a felesleges olajat felszívja.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.