Recept értékelés
Ezt a recepted már értékelted
Összetevők
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
6 x darab (150 g)
2 x evőkanál (10 ml)
darab (100 g)
adag (30 g)
10 g
5 x 100 g
3 x evőkanál (10 ml)
16 x 1 g
adag (10 g)
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
Elkészítés
1
A karalábékat vékonyan meghámozzuk, félbevágjuk és kivájjuk a közepét, majd egy tepsire sorakozatjuk. A karalábé kivájt közepét, a répát, a hagymát és a fokhagymát finomra aprítjuk. Az olajat felhevítjük egy tapadásmentes serpenyőben és aránylag magas lángon megpirítjuk rajta az aprított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk. Mehet rá a husi, fehéredésig pirítjuk közepes lángon, majd magas lángra kapcsolva az egész keveréket barnára pirítjuk. Végül keverjük hozzá a finomra vágott petrezselymet, a szójaszószt, a mustárt, sózzuk, borsozzuk és töltsük meg a töltelékkel a karalábékat.
2
Toljuk - alufóliával lefedve - a 200 fokra előmelegített sütőbe 25 percre, majd vegyük le róla a fóliát és pirítsunk rá — ezen a ponton, aki szeretné mehet rá egy kis reszelt sajt is. Tálaljuk petrezselyemmel megszórva.
{{data.energy}}1 537 kcal
is {{data.energyAlt}}6 435 kJ ● Energia érték
{{data.protein}}158 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}46,2 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukor
{{data.sugar}} 37 g
{{data.fat}}71,6 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fat | number: 0}} g
Telített zsírsavak
{{data.saturatedFattyAcid}} 2,8 g
Transz-zsírsavak
{{data.transFattyAcid}} 1,2 g
Egyszeresen telítetlen
{{data.monoSaturated}} 13,1 g
Többszörösen telítetlen
{{data.polySaturated}} 2,6 g
Koleszterin
{{data.cholesterol}} 0 mg
Rost
{{data.fiber}} 28,8 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fiber}} g
Só
{{data.salt}} 6,4 g
Kalcium
{{data.calcium}} 320 mg
Nátrium
{{data.sodium}} 0 g
Víz
{{data.water}} 975 g
PHE
{{data.phe}} 7 529 mg
{{calculated.percentage}}%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Nő
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
Testsúly
Aktivitás
Ülő
Enyhén aktív
Közepesen aktív
Nagyon aktív
Extra aktív
Aktivitás nélkül
Vissza
Profil befejezése
Cél testsúly
A cél testsúlyod meg tudod adni később is az alkalmazásban.
A céltestsúlyod később is megadhatod az alkalmazásban.
{{targetWeightMessageText}}
Hozd létre a fiókod
{{errors.message}}
A regisztrációval elfogadod a felhasználási feltételeket és személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzatot
Vissza
Regisztráció
E-mail
Jelszó
A jelszónak legálabb 6 karakterből kell állnia!
{{errors.message}}
Vissza
A visszaigazoló e-mailt kiküldtük!
Pár percen belül megkapod a visszaigazoló e-mailt, amelyet a következő címre küldtünk: {{profile.email}}. Az e-mailben kattints a „Regisztráció befejezése” gombra, majd jelentkezz be.
Vissza
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
{{errors.message}}
Elfelejtetted a jelszavad?
Vissza
Elfelejtetted a jelszavad?
Írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és jelöld be a "Nem vagyok robot" című mezőt. Ezt követően egy új jelszót küldünk neked.
E-mail
Vissza
Elküldve
Az e-mail címedre elküldtük az új jelszavad!
Tápanyag-összetétel
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Podkategorie
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket

A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.

Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed

Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva