Gesztenyés-vaníliás profiterol

({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})
Recept értékelés
Ezt a recepted már értékelted
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Összetevők
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
edit
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
close
adag % 1 g
edit Feljegyzés az étrendbe
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Elkészítés
1
Egy lábasba mérjük az olajat, a vizet, a sót és a cukrot. Addig melegítjük míg kicsit el nem kezd köpködni, ekkor egy részletben beleöntjük a lisztet és fakanállal resztelni kezdjük, azaz folyamatosan addig keverjük míg el nem válik a lábas falától. Rögtön egy keverőtálba borítjuk a tésztát és elektromos habverővel, magas fokozaton keverjük, közben a felütött és elhabart tojásokat, apró részletekben hozzáadjuk. Nyomózsákba töltjük a tésztát és sütőpapírral bélelt tepsire kb. 3 cm-es kis halmokat nyomunk. Az egészet megpermetezzük vízzel és 210°C-ra előmelegített sütőben 15 perc alatt aranybarnára sütjük. Tegyük félre a megsült golyókat.
2
A kiengedett gesztenyepürét simára keverjük a rummal, majd finoman hozzákeverjük a tejszínhabot. Ezzel kész is a gesztenyés töltelék, amit a hűtőbe teszünk, amíg elkészítjük a mártókrémet. A pudingporból, a 450 g tejből és a cukorból pudingot főzünk, végül hozzákeverjük a vaníliaesszenciát és a csipet sót is. Lehűtjük. A lehűlt pudingot botmixerrel simára keverjük, finoman fellazítjuk a tejszínhabbal és a hideg tejet is hozzákeverjük.
3
Nem maradt más hátra, mint összeállítani a desszertet. Az égetett tészta golyócskák alját egy éles késsel kilyukasztgatjuk. A gesztenyekrémet egy vékony csővel ellátott nyomózsákba kanalazzuk és betöltjük vele a kilyukasztott golyócskákat. Magunk elé vesszük a vaníliakrémet és jól megforgatjuk benne egyesével az összeset, majd kínálótálkába tesszük. Egy órát pihenni hagyjuk a hűtőben és már fogyaszthatjuk is.
{{data.energy}}3 802 kcal
is {{data.energyAlt}}15 918 kJ ● Energia érték
fiber_manual_record
Fehérje
{{data.protein}}51,6 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.protein | number: 0}} g
fiber_manual_record
Szénhidrát
{{data.carbohydrate}}252 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukor
{{data.sugar}} 46,9 g
fiber_manual_record
Zsír
{{data.fat}}191 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fat | number: 0}} g
Telített zsírsavak
{{data.saturatedFattyAcid}} 100 g
Transz-zsírsavak
{{data.transFattyAcid}} 0 g
Egyszeresen telítetlen
{{data.monoSaturated}} 7,5 g
Többszörösen telítetlen
{{data.polySaturated}} 3,1 g
Koleszterin
{{data.cholesterol}} 754 mg
Rost
{{data.fiber}} 2,6 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fiber}} g
{{data.salt}} 5,4 g
Kalcium
{{data.calcium}} 214 mg
Nátrium
{{data.sodium}} g -
Víz
{{data.water}} 13,1 g
PHE
{{data.phe}} 2 235 mg
{{calculated.percentage}}%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
cm
Testsúly
kg
Napi aktivitási szint
A kitöltött aktivitások alapján Ülő Enyhén aktív Közepesen aktív Nagyon aktív Extra aktív
Profil elmentése az 51 000 élelmiszerhez
keyboard_arrow_left
Vissza
Profil befejezése
Cél testsúly
kg
A cél testsúlyod meg tudod adni később is az alkalmazásban.
A céltestsúlyod később is megadhatod az alkalmazásban.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Hozd létre a fiókod
{{errors.message}}
Facebook fiók
mail
E-mail cím
Szeretnék feliratkozni a Dine4Fit hírleveleire, amelyek praktikus tippeket tartalmaznak az egészségesebb életmódvitelre
keyboard_arrow_left
Vissza
Regisztráció
E-mail
Jelszó
visibility
A jelszónak legálabb 6 karakterből kell állnia!
{{errors.message}}
Regisztráció
keyboard_arrow_left
Vissza
A visszaigazoló e-mailt kiküldtük!
Pár percen belül megkapod a visszaigazoló e-mailt, amelyet a következő címre küldtünk:

 {{profile.email}}. Az e-mailben kattints a „Regisztráció befejezése” gombra, majd jelentkezz be.
Bejelentkezés
keyboard_arrow_left
Vissza
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
visibility
{{errors.message}}
Bejelentkezés
Elfelejtetted a jelszavad?
keyboard_arrow_left
Vissza
Elfelejtetted a jelszavad?
Írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és jelöld be a "Nem vagyok robot" című mezőt. Ezt követően egy új jelszót küldünk neked.
E-mail
Küldés
keyboard_arrow_left
Vissza
Elküldve
Az e-mail címedre elküldtük az új jelszavad!
Bejelentkezés
Tápanyag-összetétel
fiber_manual_record Fehérje
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Szénhidrát
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Zsír
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Fehérje
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Szénhidrát
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Cukor
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Zsír
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Telített zsírsavak
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Podkategorie
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket
A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.
Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed
Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Kezdd el még ma!
Elérhetőség:  Web iOS  és  Android
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Alkalmazás letöltése
App
Dine4Fit
Dine4Fit
čestina
slovenčina
українська
русский
polski
magyar
phone Alkalmazás letöltése
App
Dine4Fit © 2024 Minden jog fenntartva
Dine4Fit © 2024 Minden jog fenntartva
close
4.7
star star star star star_half
chat_bubble
125 512 Értékelés