Karfiol steak pirított csicseriborsóval és chimichurri szósszal
({{foodstuff.foodstuff.foodstuffBrandTitle}})Recept értékelés
Ezt a recepted már értékelted
Összetevők
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
10 x 100 g
evőkanál (10 ml)
2 x 5 g
adag (50 g)
10 x 1 g
4 x 1 g
2 x 2 g
4 x 1 g
csomagolás (20 g)
adag (10 g)
4 x adag (3 g)
evőkanál (10 ml)
adag (50 g)
4 x 2 g
10 x 1 g
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
Elkészítés
1
Keverjük össze az olajat a mézzel, a citromlével és a fűszerekkel. Vágjuk a karfiolt vastag szeletekre és dörzsöljük be a fűszeres páccal. Tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire a bepácolt karfiolszeleteket és toljuk a 210 fokra előmelegített sütőbe, 20-25 percre.
2
A chimichurri szósz hozzávalóit (a koriandertől az almabor ecetig) mérjük egy késes konyhagépbe vagy mozsárba és aprítsuk pesto állagúra.
3
(A pirított csicseriborsóhoz nem is tudok igazi receptet mondani. A konzerv csicserit csepegtessük le és fűszerezzük kedvenc fűszereinkkel, toljuk 200 fokra előmelegített sütőbe és 5 percenként átrázogatva pirítsuk aranybarnára.)
{{data.energy}}740 kcal
is {{data.energyAlt}}3 099 kJ ● Energia érték
{{data.protein}}32,3 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}86,3 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukor
{{data.sugar}} 44,5 g
{{data.fat}}27,5 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fat | number: 0}} g
Telített zsírsavak
{{data.saturatedFattyAcid}} 3,5 g
Transz-zsírsavak
{{data.transFattyAcid}} 1,2 g
Egyszeresen telítetlen
{{data.monoSaturated}} 16,3 g
Többszörösen telítetlen
{{data.polySaturated}} 3,5 g
Koleszterin
{{data.cholesterol}} 0 mg
Rost
{{data.fiber}} 35,9 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fiber}} g
Só
{{data.salt}} 0,04 g
Kalcium
{{data.calcium}} 490 mg
Nátrium
{{data.sodium}} 6 g
Víz
{{data.water}} 1 026 g
PHE
{{data.phe}} 1 508 mg
{{calculated.percentage}}%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Nő
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
Testsúly
Aktivitás
Ülő
Enyhén aktív
Közepesen aktív
Nagyon aktív
Extra aktív
Aktivitás nélkül
Vissza
Profil befejezése
Cél testsúly
A cél testsúlyod meg tudod adni később is az alkalmazásban.
A céltestsúlyod később is megadhatod az alkalmazásban.
{{targetWeightMessageText}}
Hozd létre a fiókod
{{errors.message}}
A regisztrációval elfogadod a felhasználási feltételeket és személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzatot
Vissza
Regisztráció
E-mail
Jelszó
A jelszónak legálabb 6 karakterből kell állnia!
{{errors.message}}
Vissza
A visszaigazoló e-mailt kiküldtük!
Pár percen belül megkapod a visszaigazoló e-mailt, amelyet a következő címre küldtünk: {{profile.email}}. Az e-mailben kattints a „Regisztráció befejezése” gombra, majd jelentkezz be.
Vissza
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
{{errors.message}}
Elfelejtetted a jelszavad?
Vissza
Elfelejtetted a jelszavad?
Írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és jelöld be a "Nem vagyok robot" című mezőt. Ezt követően egy új jelszót küldünk neked.
E-mail
Vissza
Elküldve
Az e-mail címedre elküldtük az új jelszavad!
Tápanyag-összetétel
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Podkategorie
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket

A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.

Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed

Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva
Dine4Fit © 2025 Minden jog fenntartva