Prézli Panko chilipaprikás ropogós autentikus japán morzsa 200 g
Felhasználás: Forgassuk a húst lisztbe, majd készítsünk egy enyhén sűrített panír-masszát (liszt, tojás, só, habverő). Ebbe a masszába mártsuk bele a lisztezett húst és egyből forgassuk bele a panko morzsába. Kerüljük a nyomkodást, a lapogatást! A keverék úgy van összeállítva, hogy az apró és a nagy darab morzsák feltapadása arányos összhangban van. Akkor paníroztunk helyesen, ha az előkészített hús szeletből tűszerű apró morzsalékok állnak ki mindenhol! A morzsa olyan mennyiségű erős paprika szirmot tartalmaz, hogy teljesen mindegy, hogy az belülre vagy kívülre kerül! Kimondottan a fűszeres csípős ételeket kedvelőknek ajánlom. A sütésnél a külső chili darabok sötét vörös színűvé válnak. Jó étvágyat kívánok! Horváth Zoltán
Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): lásd a csomagoláson.