RUF gluténmentes muffin por 350 g
További hozzávalók: 2 tojás (M), 150 ml víz, 125 ml étolaj. Sütési idő kb. 30 perc! Elkészítési javaslat: 1. tészta elkészítése: A süteménypor keveréket, a tojásokat, a vizet és az étolajat egy keverőtálban habverővel 1 perc alatt simára keverjük, és 5 percig állni hagyjuk. A 12 db muffin formát sütőlapra helyezzük. A tésztát 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztva a formákba öntjük. 2. sütés: A tésztát az előmelegített (180°C, légkeveréses: 160°C) sütő középső sínére helyezzük. Kivétel előtt bizonyosodjunk meg egy fogpiszkáló segítségével arról, hogy a sütemény megsült-e. Sütés után a süteményt a formából egy rácsra helyezzük hűlni. 3. hűtés és díszítés: A máz tasakját 10-15 percre forró vízbe tesszük. A tasak felbontása után a folyékony mázzal díszítjük a kihűlt süteményt.
Tárolás: száraz, hűvös helyen Minőségét megőrzi (hó/év): a csomagoláson jelzett hónap végéig