RUF sütés nélküli csokoládécseppes amerikai kekszes sajttorta 325 g
További hozzávalók: a tésztához: 35 g margarin, 15 ml (kb. 2 ek.) víz, a krémhez: 200 g habtejszín, 200 g krémsajt. Elkészítési javaslat: Állítsuk össze a sütőformát. Tegyük a süteményalapot, a margarint és a vizet egy keverő tálba és elektromos mixerrel közepes fokozaton gyúrjuk morzsává. A tészta két harmadát tegyük a tortaformába és egy kanál segítségével lágyan nyomkodjuk bele, utána helyezzük a hűtőszekrénybe. A hideg habtejszínt verjük fel kemény habbá. A krémsajtot egy keverő tálban elektromos mixerrel keverjük el, míg krémes nem lesz, majd adjuk hozzá a krémport és további 1 percig keverjük. Adjuk hozzá a felvert habtejszínt és verjük még kb. 2 percig. A csokoládé cseppek felét adjuk hozzá, keverjük el, majd egyenlően oszlassuk el a krémet a tortaalapon. A maradék csokoládé cseppet adjuk hozzá a félretett morzsához és szórjuk rá a krémre. Legalább 2 órára hagyjuk állni a tortát a hűtőszekrényben.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Minőségét megőrzi (hó/év): a csomagoláson jelzett hónap végéig